Bezbedna selidba sa Profi selidbe Beograd

Bezbedna selidba
Profi selidbe Beograd

Nakon nedelja planiranja i trčanja, Vaš dan selidbe je konačno stigao. Ovaj potez može biti stresan kao i početno planiranje i logistika. Angažovanje kompanije za selidbe da Vam pomogne jedna je od najpametnijih odluka koje možete doneti uz održavanje najviših bezbednosnih standarda.

Postoji nekoliko stvari o kojima se možete pobrinuti pre dolaska selidbe i tokom selidbe. Ovo će Vam pomoći da budete proaktivni i da imate glatak potez sa znatno manjom marginom greške.

Hajde da pogledamo listu stvari koje možete da uradite kada se selite.

Kombi prevoz i selidbe kombijem Beograd

Pakovanje

Ako niste zaposlili kompaniju za selidbe koja pruža usluge pakovanja, morate sistematski da spakujete sve svoje stvari. Morate da napravite strategiju danima unapred i kategorizujete svoje stvari na osnovu potreba. Predmeti poput Vašeg sistema zvučnika, instrumenata, knjiga itd., mogu se spakovati danima unapred. Predmeti poput Vašeg dušeka moraju biti spakovani na dan selidbe čim se probudite.

Uvek označite sve svoje kutije kako biste izbegli bilo kakvu zabunu u trenutku raspakivanja. Ovo takođe pomaže radnicima da razumeju kako da utovare stvari u kamion. Mali vredni predmeti poput nakita i umetničkih dela mogu se spakovati u automobil kako biste izbegli bilo kakve bezbednosne probleme.

Ponudite osveženje

Pakovanje i utovar predmeta je veoma radno intenzivan posao. Ponuda Vašim radnicima osvežavajućih pića i grickalica može im pomoći da bolje rade. Ovo takođe pruža ruku dobre volje sa strane pokretača, a oni će se dodatno pobrinuti dok premeštaju Vaše stvari.

Postavite novi dom

Prevoznici će verovatno koristiti teška vozila poput kamiona, a brzina će biti spora kako bi se osiguralo da nijedna od stvari nije oštećena. Možete doći do svog novog doma pre nego što oni stignu, početi sa čišćenjem kuće i postavljanjem malih uređaja.

Selidba može biti proces bez napora ako se unapred pobrine za nekoliko stvari i ako verujete profesionalcima iz tima za selidbe. Ako Vam je potrebna pomoć oko pakovanja i preseljenja na novo mesto, kontaktirajte nas odmah na broj telefona 064 0122 709.

Pozovite nas

Bezbedna selidba sa Profi selidbe Beograd
064 0122 709