Rastaviti nameštaj pre selidbe

Rastaviti nameštaj pre selidbe

Veoma je bitno rastaviti nameštaj pre selidbe iz više razloga. Iznošenje velikih i lomljivih stvari je zahtevan posao, uz konstantni rizik od povreda. Ako ipak odlučite da selidbu odradite sami, iznošenje ne rastavljenog nameštaja može biti opasno po Vas i oduzeti Vam ceo dan.

Za početak, najbolje je da nađete profesionalnu agenciju za selidbe u Beogradu koja je potpuno licencirana i sa dobrom reputacijom.

Zaštitite nameštaj od oštećenja tako što ćete ga rastaviti pre selidbe

Neophodan i najvažniji korak prilikom selidbe jeste rastavljanje nameštaja na delove čime ga štite od trajnih oštećenja. Ako pogledate stari nameštaj koji se prodavao ranije, možete primetiti da su to bili veliki ormani i jedini način da se taj orman unese u prostoriju jeste rastaviti ga pre selidbe ili kupiti ga rastavljenog. Iako je nameštaj danas manji, jednostavniji i funkcionalniji, u većini slučajeva napravljen je tako da postoji mogućnost rastavljanja i to sigurno nije slučajnost.

Rastaviti nameštaj pre selidbe

Izbegnite oštećenja
U toku selidbe, najmanje što Vam je potrebno jeste oštetiti, ogrebati i izlomiti nameštaj. Zbog toga je značajno rastaviti ga na najmanje moguće delove i prepustiti profesionalcima da ga sigurno prenesu do željene destinacije.

Sačuvajte dom od oštećenja
Još jedan razlog zašto je dobro rastaviti nameštaj pre selidbe jeste zaštita starog i novog doma. Ne rastavljen nameštaj se vuče po podu, može oštetiti zidove i druge stvari oko sebe. Ukoliko ga rastavite na veličinu koja se lako može izneti, zaštitićete dom od oštećenja i bez troškova popravke.

Angažujte stručnjake
Veoma je važno da nameštaj rastavi i sastavi stručno lice, kako bi sačuvali sve delove i uredno obavili selidbu bez dodatnih troškova zbog pogrešnog rastavljanja ili sastavljanja nameštaja.

Izbegnite povrede
Iznošenje teškog i velikog nameštaja može izazvati povrede Vas ali i Vaših majstora. Rešenje je rastaviti nameštaj pre selidbe na dovoljno male delove za lakše nošenje kako bi ste zaštitili i sebe i radnike koje unajmite za selidbu.

Učinite Vaše preseljenje kvalitenim i bez napora. Agencije za selidbe Profi selidbe Beograd uvek je tu za konsultacije i sva Vaša pitanja. Naš posao je da Vam olakšamo preseljenje u Beogradu uz maksimalnu uštedu Vašeg vremena i napora.

064 0122 709