Selidba za jedan dan, da li je moguće?

Selidba za jedan dan, da li je moguće?

Prva asocijacija prilikom pomisli na selidbu je puno posla oko pakovanja stvari u kutije, kese, zaštita nameštaja, prevoz stvari kao i raspakivanje istih na novoj lokaciji. Ovo donosi veliki stres i pritisak, te dovodi do toga da sam proces selidbe traje veoma dugo, remeteći svakodnevne planove. Iz dana u dan, nervoza postaje sve veća jer se posao ne privodi kraju.
Rešenje kako bi se ovo sprečilo jeste Profi Selidbe Beograd.

Ukoliko ste se zapitali, da li je moguće preseliti se za jedan dan - odgovor je DA!

1.Planiranje
Pre svake selidbe prvo je potrebno dobro isplanirati odakle krenuti i šta mogu biti elementi koji bi usporili selidbu. Potrebno je imati i plan B ukoliko dodje do nepredvidivih problema (uska ulica za kamion, stepenice, zgrada bez lifta, mala vrata,...)

2.Radna snaga
Drugi faktor koji značajno utiče na brzinu i efikasnost jeste radna snaga. Što je više ruku, samo pakovanje i iznošenje biće lakše. Medjutim, da bi selidba bila uspešna i gotova za jedan dan, potrebno je da radna snaga bude profesionalna i stručna. Naš tim ljudi ne pravi duge pauze, a kada su u pitanju kritični problemi-stepenice ili spušteni plafoni, koriste se posebni alati koji olakšavaju novonastalu situaciju. To su uglavnom stege, dizalice, konopci, rampe, platforme sa tockicima,...

3.Vozila
Zahvaljujuci kapacitetu nasih vozila, za manje tura prevozimo sav namestaj. Raspolažemo sa više vrsta vozila, te je moguće prilagodjavanje svakoj situaciji.

Selidba za jedan dan, da li je moguće?
Selidba za jedan dan, da li je moguće?

Dugi niz godina naš tim stručnjaka uspeva u ovom zadatku, medjutim sve ima svoju cenu. Za ovakav uspeh, potreban je veći broj radnika, ali i veći broj vozila.

Kontaktirajte nas za više informacija na broj +381 64 0122 709 ili +381 61 655 9945.

064 0122 709