Besplatna procena cene selidbe

Selidba nije baš jednostavna stvar, tako da se sve mora pripremiti i isplanirati na vreme. Naravno, verovatno prva stavka koja će vas interesovati je cena selidbe. Zato smo i rešili da vam olakšamo način na koji možete doći do cene selidbe, kako bi znali da planirate troškove. Dobićete tačnu cenu za uslugu koju želite, vreme za koje će posao biti obavljen kao i broj radnika koji će Vam biti na raspolaganju.

selidbe-ceneMožete nam se obratiti za kompletnu selidbu, ili samo za monatžu i demontažu, pakovanje stvari, možda samo za premeštanje nameštaja u kući ili stanu.

Za sigurnu i tačnu procenu cene selidbe dolazimo kod Vas. Zakažite besplatnu procenu selidbe pozivom na tel: 061 655 9945 ili popunite formular:

[contact-form to=’profiselidbebeograd@gmail.com’ subject=’formular-sa-sajta’][contact-field label=’Ime i prezime’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’/][contact-field label=’mob. telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Grad – adresa utovara ‘ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Ulica i broj | sprat’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Datum polaska’ type=’text’/][contact-field label=’Grad – adresa istovara’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Ulica i broj | sprat’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Detaljniji opis transporta robe%26#x002c; selidbe (kako bi smo što tačnije izvršili besplatnu procenu)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]