besplatno-odnosenje-starog-namestaja-profi-selidbe-beograd

AKCIJA! Besplatno odnošenje starog nameštaja

ISTEKLA AKCIJA

Obaveštavamo vas da je akcija za besplatno odnošenje starog nameštaja istekla. Međutim, i dalje nudimo uslugu odnošenja starog nameštaja na deponiju po veoma povoljnim cenama.

Imamo sjajnu vest za vas! Sada možete dobiti uslugu besplatnog odnošenja starog nameštaja! Ako ste se oduvek pitali kako se rešiti starog nameštaja na brz i efikasan način, naša usluga je idealna za vas.

Nudimo vam mogućnost da se oslobodite svih starih, nepotrebnih komada nameštaja bez ikakvih troškova. Bez obzira da li je u pitanju dotrajao kauč, polomljena stolica, neupotrebljiva komoda ili bilo koji drugi komad nameštaja koji nameravate da se rešite, mi smo tu da vam pomognemo.

Zašto usluga besplatnog odnošenja starog nameštaja?

Naša usluga besplatnog odnošenja starog nameštaja je jednostavna i praktična. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i dogovorite termin koji vam odgovara. Naša ekipa će doći na vašu adresu i preuzeti sve komade nameštaja koji želite da se rešite. Bez obzira na veličinu ili težinu, mi smo opremljeni za bilo koji tip nameštaja i vrstu prevoza.

Nakon što preuzmemo vaš stari nameštaj, mi se brinemo o daljoj sudbini. Imamo uspostavljene veze sa organizacijama za reciklažu i odlaganje otpada, tako da možete biti sigurni da će vaš stari nameštaj biti propisno obrađen i recikliran na ekološki odgovoran način.

Naša usluga besplatnog odnošenja starog nameštaja vam ne samo pomaže da oslobodite prostor u svom domu, već takođe smanjuje negativan uticaj na životnu sredinu. Recikliranjem starih komada nameštaja, smanjujemo količinu otpada koji završava na deponijama i doprinosimo očuvanju prirodnih resursa.

Zašto biste se opterećivali sa starim nameštajem koji vam više ne treba?

Iskoristite našu uslugu besplatnog odnošenja starog nameštaja i učinite prostor u svom domu funkcionalnijim i estetski prijatnijim. Kontaktirajte nas danas i raspitajte se o našoj usluzi. Naše prijateljsko osoblje će vam rado odgovoriti na sva pitanja i dogovoriti termin koji vam najviše odgovara.

Rešite se starog nameštaja na ekološki prihvatljiv način i uživajte u čistom i organizovanom domu bez ikakvih troškova. Iskoristite našu uslugu besplatnog odnošenja starog nameštaja i učinite prostor u svom domu slobodnim od nepotrebnog tereta!

Specijalna akcija besplatnog odnošenja starog nameštaja agencije Profi selidbe

  • Besplatno odnošenje manje količine starog nameštaja u toku selidbe
  • Besplatno odnošenje nameštaja ukoliko procenimo da nameštaj ima vrednost koja može namiriti troškove prevoza i radne snage za utovar odnosno istovar. (Vrednost procenjujemo na osnovu fotografija koje nam pošaljete na mail ili preko vibera na telefon 064 0122 709)
  • Odnošenje starog i neupotrebljivog nameštaja po najpovoljnijim cenama

Selidba je idealna prilika da uvidite koje stvari su Vam višak i nepotrebno zauzimaju prostor. Takođe selidba je i idealna prilika da se rešite nepotrebnih stvari. Nije baš jednostavno osloboditi se velike količine kabastog nameštaja. Gradska čistoća jednom mesečno organizuje odnošenje kabastog otpada, ali oni otpad odnose samo ako se nalazi pored kontejnera.

Mi organizujemo utovar iz Vašeg stana u naše vozilo i potom stvari odvozimo na deponiju. Takođe kabasti nameštaj po potrebi demontiramo radi lakšeg iznošenja.

Ponuda za odnošenje starog nameštaja na deponiju po povoljnim cenama

Naša ekipa će vam pružiti profesionalnu uslugu uklanjanja i odnošenja starog nameštaja sa vaše lokacije. Bez obzira na vrstu nameštaja, veličinu ili količinu, možemo se pobrinuti da se sve što želite da se odnese bude propisno i bezbedno transportovano do deponije.

Cene odnošenja nameštaja variraju u zavisnosti od vrste nameštaja i obima posla. U našoj agenciji za selidbe smo posvećeni pružanju transparentnih i konkurentnih cena, kako bismo našim klijentima obezbedili povoljnu uslugu.

Ako imate star nameštaj koji vam više nije potreban i želite ga se rešiti, slobodno nas kontaktirajte kako biste dobili konkretne informacije o cenama i dogovorili se o detaljima vezanim za odnošenje. Naša prijateljska i profesionalna ekipa će vam pružiti sve potrebne informacije i organizovati brz i efikasan proces odnošenja vašeg starog nameštaja.

Zahvaljujemo vam na vašem interesovanju i verujemo da će naša povoljna usluga za odnošenje starog nameštaja na deponiju zadovoljiti vaše potrebe. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili dodatne informacije i dogovorili se o detaljima.

Pored iznošenja starog nameštaja nudimo Vam i usluge: čišćenje podruma, čišćenje tavana, čišćenje garaža.

Pozovite nas i uverite se u visok kvalitet usluga i niske cene.

Odnošenje starog nameštaja i dalje radimo po najpovoljnijim cenama u Beogradu.