Koja je realna cena selidbe?

Koja je realna cena selidbe?

Jedno od glavnih pitanja koja postavljamo prilikom selidbe je - koliko ćemo novca morati da izdvojimo u tu svrhu? Nakon što su svi kofer spakovani i police ispražnjene, sledeći korak je njihovo prebacivanje na novo odredište. Nema potrebe da sve stvari gurate u svoj auto, rizikujući, pritom, da ih oštetite, ne bi li ste uštedeli koju hiljadu dinara na kombi i radnike za selidbu. Kako biste što kvalitetnije isplanirali prelazak na novu lokaciju, pozabavite se uslugama koje nudi agencija za selidbe Beograd.

Osnovni elementi koji utiču na cenu selidbe

Postoje različiti parametri koji određuju cenu selidbe. Za početak, sve zavisi od toga o koliko velikoj selidbi je reč. U odnosu na to biće potreban određeni broj radnika, odgovarajuće prevozno sredstvo, kao i dodatne informacije o lokaciji koje ćete dati prevozniku. Na osnovu toga, formiraće se cena koju ćete biti u obavezi da platite. Ukoliko želite da i sami izračunate koja bi to okvirno cifra bila, pregledajte sve usluge i cene koje agencija nudi.

Kombi selidbe

Kombi selidbe Beograd su najčešći izbor kada je reč o selidbama manjih stanova ili kancelarija. Takođe, selidba kombijem je jeftinija i jednostavnija u gradskim sredinama. Selidbe ovim tipom prevoza obavljaju se brzo i ukoliko Vam nije potrebna nikakva pomoć oko utovara i istovara stvari, kombi prevoz možete naručiti i bez radnika. U kombi mogu stati lične stvari, kao i manji nameštaj.

 • Kombi selidbe Beograd cena

  Ako je za Vašu selidbu dovoljno kombi vozilo, u cenu selidbe treba uračunati kombi prevoz i dva radnika. Cena kombi prevoza u Beogradu se kreće između 3.000 i 5.000 dinara, zavisno od relacije i vremena zadržavanja. Suma koju treba izdvojiti za radnike za utovar i istovar se kreće od 1.000 dinara po radniku, zavisno od količine stvari i komplikovanosti posla. Dakle cena kombi selidbe se kreće od 4.500 dinara.

 • Prevoz kombijem Srbija

  Ukoliko su medjugradske selidbe ono što Vam je potrebno, cena će se obračunavati malo drugačije. Između 40 i 50 dinara po kilometru će Vas koštati prevoz stvari kombijem kroz Srbiju.

Kamionske selidbe

Kamion se koristi kod selidbi koje su dosta obimne. Naročito ako niste sigurni da li će sve što imate stati u jedan kombi, jednostavnije, ali i komotnije za Vaše stvari je da od agencije tražite kamion za selidbu. Imajte na umu da će Vam uz usluge prevoza kamionom verovatno biti potrebni i radnici koji će prebaciti veliki teret za Vas u novi stan. To će biti dodatni trošak, ali ni njega nije teško izračunati.

Cena selidbe kamionom u Beogradu

Cena kamionske selidbe može mnogo više da varira u odnosu na kombi selidbe. Zavisi od veličine kamiona koji je potreban i broja radnika potrebnih za utovar i istovar stvari.

Selidbe kamionom Beograd zapremine 20 kubika koštaju od 5.000 do 7.000 dinara, zavisno od relacije i vremena zadržavanja. Cena radnika za utovar i istovar kamiona se kreće od 1.500 do 3.000 dinara.

 • Dakle za selidbu sa malim kamionom i 2 radnika potrebno je izdvojiti od 10.000 do 15.000 dinara
 • Za selidbu sa manjim kamionom i 4 radnika potrebno je izdvojiti od 15.000 do 25.000 dinara
 • Za selidbu sa velikim kamionom i 4-6 radnika potrebno zdvojiti od 25.000 do 35.000 dinara

Broj potrebnih radnika

Ukoliko ste u prilici, potražite pomoć i prilikom prenošenja stvari. Uštedeće Vam mnogo vremena i snage. Kombi možete iznajmiti zajedno sa dva ili tri radnika i tada će čitava cena usluge biti od 7.000 dinara naviše. Koliko će se ova cena menjati zavisi od komplikovanosti samog posla. Ukoliko je potrebno više radnika kako bi se obavio posao za Vas, računajte da ćete na tu cenu dodati još 1.000 dinara po satu za svakog dodatnog radnika.

Lokacija sa koje i na koju se prevozi

Kada je reč o lokaciji, ne postoji neka fiksna cena, jer se ona razlikuje od posla do posla. Cena selidbe Beograd zavisi, ne samo od udaljenosti, već i od tipa lokacije sa koje i na koju će se vršiti prevoz. Ovo je pitanje koje ćete ipak najbolje rešiti u direktnom kontaktu sa agencijom za selidbe. Ono što je bitno da naglasite radnicima jesu informacije o tome da li na lokacijama postoji parking, da li je ulica jednosmerna ili dvosmerna i da li je moguće prići velikim vozilom, kao što je kamion. Dalje, važno je znati sprat na kom se nalaze objekti za iseljenje i useljenje. Da li, u slučaju višespratnosti, postoji lift, ili će radnici morati sve da prenose stepenicama. Ovo su samo neki od parametara koji mogu uticati na povećanje osnovne cene selidbe. Ipak, u dogovoru sa agencijom, sve se da rešiti i izračunati.

Šta ukoliko su Vam potrebne dodatne usluge?

Često prevoz i prenos robe stvari nisu jedine usluge koje će Vam biti potrebne od agencije za selidbe. Kroz prethodni razgovor sa radnicima, možete dogovoriti i pakovanje i montažu Vaših stvari. Da li se zaista isplati preneti ovaj posao na nekoga i koliko će Vas dodatne usluge koštati?

Pakovanje inventara

Ono što agencija može da Vam obezbedi su materijali za pakovanje koje ćete koristiti prilikom selidbe. U to spadaju streč, pucketava folija, selotejp traka i petoslojne kutije. Kako se ne biste mučili i tražili prazne kutije u komšijskim supermarketima, jednostavno pozovite agenciju i od njih tražite sav potreban materijal za selidbu. Ukoliko, pak, ne želite da se sami bavite uvijanjem stvari u foliju i pakovanjem u kutije, za to možete angažovati i radnike. Oni će se dati na posao obezbeđivanja stvari koje želite da preselite. Ovu uslugu je možda i poželjno iskoristiti, jer iskusni radnici najbolje znaju na koji način da obezbede Vaš nameštaj od grebanja i drugih oštećenja.

 • Pakovanje stvari u kutije košta 400 dinara po komadu
 • Pakovanje nameštaja streč folijom je 500 dinara po komadu

Montaža i demontaža nameštaja

Ovo je možda još jedan od koraka koji biste želeli da prepustite profesionalcima. Često smo svedoci toga da je dovoljno da velike garderobere samo malo pomerimo, pa da oni ispadnu iz ležišta, pomere im se dna i tako dalje. Stoga je sigurnije da pozovete radnike koji će za Vas na bezbedan način razmontirati i kasnije ponovo namontirati željeni nameštaj. Bilo da su to ormari, kreveti, stolovi ili lusteri, ne morate brinuti. Cena montaže i demontaže zavisi od samih predmeta, pa se cene kreću ovako:

 • Demontaža i montaža ormara se kreće od 2.000 dinara naviše
 • Demontaža i montaža kreveta je od 1.000 dinara
 • Demontaža i montaža stolova od 500 dinara naviše
 • Demontaža i montaža lustera koštaće Vas između 500 i 1.000 dinara
Koja je realna cena selidbe?

Koja bi bila krajnja cena selidbe?

Kao što ste imali prilike da pročitate, cena selidbe može dosta da varira, u zavisnosti od toga šta ona sve obuhvata. Jednostavna selidba manjeg stana sa kombijem i radnicima koštaće Vas oko 5.000 dinara. Ukoliko je reč o većim selidbama sa kamionom, oko 10.000 dinara biće dovoljno da pokrije manji kamion i osnovne radnike. Prevoz kroz Srbiju, naravno, je skuplji, pa na udaljenostima većim od 100 kilometara, računajte da će Vam biti potrebno najmanje dvadesetak hiljada dinara. Sve dodatne usluge lako ćete sabrati sa osnovnom cenom, po jedinici nameštaja.

Izaberite pouzdanog saveznika

Prilikom selidbe veoma je bitno obratiti se agenciji od poverenja. Iskustvo i profesionalnost radnika se najviše cene, jer je njihov zadatak da Vaše stvari dovezu na krajnju lokaciju u istom stanju u kakvom su ih zatekli na početku pakovanja. Stoga su Profi Selidbe pravi izbor za Vas. Bilo da se radi o stambenim ili komercijalnim selidbama, Profi Selidbe će biti tu za Vas da obezbede uslugu na najvišem nivou. Pre samog pristupanja poslu, radnici će za Vas obezbediti besplatnu procenu selidbe, pa ćete unapred znati sve troškove. Vaše stvari će biti bezbedne sa nama, a isporuka će garantovano biti na vreme. Obratite se našem profesionalnom timu i učinite selidbu procesom bez stresa.

Cena selidbe koju ćete platiti sigurno nije previsoka za mir koji ćete dobiti u svom novom domu ili kancelariji. Pomoć koju ćete dobiti od radnika, uštedeće Vam vreme, ali i živce, pa ćete zaista moći da uživate u čitavom procesu preseljenja na novu adresu.

064 0122 709