Označavanje kutija za selidbe

Označavanje kutija za selidbe

Označavanje kutija za selidbe

Najvažnija stvar za selidbe su kartonske kutije za selidbe. Sa brojem zadataka koji su uključeni u sam proces selidbe, nije iznenađenje zašto bi većina vlasnika kuća smatrala da su selidbe stresan i dugotrajan posao. Kada se preseljavate sa jedne lokacije na drugu, moraćete da izvršite podešavanja sa mesečnim rasporedom pre stvarnog datuma konačnog preseljenja. Takođe morate da prođete kroz sve oblasti Vašeg postojećeg doma, da rešite koje stvari su još uvek upotrebljive ili ne, i da ujedno vršite izbor agencije za selidbu. Ovo još uvek ne uključuje zadatke raspakivanja i preuređivanja svake stavke koju ste doneli iz starog doma. I mada nikada ne možete preskočiti bilo koji od ovih zadataka, možete promieniti način na koji izvršavate zadatke – a učenje veštine označavanja kutija za selidbe je odličan način za početak.

Pošto ćete većinu dragocenosti unositi u svoj novi dom, važno je da znate kako da pravilno označite svoje kutije za selidbe. Kada pratite određenu strategiju označavanja, biće Vam lakše da odredite gde su Vaše vrednosti u trenutku kada Vam trebaju. Nećete gubiti vreme i energiju tako što ćete proći kroz sve svoje kutije za selidbu samo da biste pronašli punjač za telefon, odeću ili kuhinjske potrepštine. Naučite umetnost označavanja pomičnih kutija sledeći savete u nastavku:

Označite kutije za selidbe sto detaljnije

Koristite prave alate za posao: Kao što kažu, uvek ćete izgubiti rat ako ste došli nepripremljeni. Kako drugačije možete da se branite i odbijate protiv neprijatelja, zar ne? Isti koncept se još uvek može primeniti kada označavate kutije za preseljavanje. Nikada nećete obaviti posao ako nemate odgovarajuće alate za to. Dakle, pre nego što razmislite koje stavke prelaze u koji kvadratić, pripremite sve potrebne alate za označavanje. Imajte kvalitetnu traku i razne markere. Možete se odlučiti i za kupovinu kutija za preseljenje koje već imaju etiketu odštampanu sa strane.

Razvrstajte svoj način označavanja: Metod označavanja koji ćete koristiti može učiniti ili prekinuti uspeh Vaše selidbe. Ako samo označite sve svoje kuhinjske kutije kao „kuhinju“, trošićete previše vremena na kopanje svega iz ove kutije kada samo želite koristiti svoj stari čajnik. Da biste izbegli da se ovo dogodi, označite svoje kutije što je moguće specifičnije. Kutije za selidbe za sve Vaše kuhinjske potrepštine i dalje se mogu razdvojiti u manje kategorije. Svoje kuhinjske potrepštine možete grupisati i označiti kao “pribor za jelo” ili “aparate”. Što su Vaše etikete specifičnije, lakše ćete pronaći ono što tražite.

Naša agencija za selidbe će Vam obezbediti kutije za selidbe i pomoći savetima oko njihovog označavanja, pakovanja i raspakivanja istih.

Broj kutija: Broj kutija koje ćete premestiti zavisi od broja dragocenosti koje trenutno imate. Ako trenutno posedujete nekoliko dragocenosti i planirate da sve to donesete u svoj novi dom, možda koristite više kutija za kretanje nego što se očekivalo. Kako koristite sve više i više pokretnih kutija, prebrojavanje svih ovih može postati još izazovnije. Možda znate koliko kutija imate kada su još u Vašoj kući, ali možete li reći isto kada su već u tranzitu? Možete li odrediti koje su kutije izgubljene? Numerisanje svih Vaših kutija za selidbe omogućava Vam da se pozabavite svim ovim problemima. To je jedan od načina da budete sigurni da će svaka stavka koju ste zapakovali zaista stići na novu lokaciju.

Označite svoje kutije na osnovu prioriteta: sve vaše dragocenosti su vam važne – to je verovatno razlog zašto pakujete i transportujete sve stvari u svoj novi dom, zar ne? Ali da bi Vam olakšao život čim stignete u svoj novi dom, označite svoje kutije sa selidbenim stvarima na osnovu njegovog prioriteta. Koristite status prioriteta, to jest visok, srednji i nizak, tako da ćete znati koje kutije koje treba da premestite prvo. Generalno, toaletne potrepštine i punjači za gadžete bi trebalo da budu označeni kao „visoki“ jer će Vam ove stvari biti potrebne stalno. Dok ste u tome, ne zaboravite da označite i krhke kutije.

Zapravo postoji mnogo strategija u označavanju kutija koje koristite za selidbe. Osim informacija predstavljenih u ovom članku, možete tražiti opcije iz drugih resursa. Iako može biti primamljivo koristiti sve ove strategije, nemojte. Na kraju ćete imati previše stvari na tanjiru koje mogu učiniti više štete nego koristi. Bolja je opcija tražiti različite strategije označavanja, procenjivati koje su prikladne za Vaše potrebe i polako koristiti ove strategije u sledećoj selidbi.

Označavanje kutija za selidbe
064 0122 709