Saveti kako bi Vaš dan selidbe lakše protekao

Saveti kako bi Vaš dan selidbe lakše protekao

Saveti kako bi Vaš dan selidbe lakše protekao

Preseljenje je obično dugotrajan proces, a ponekad čak može biti komplikovan i haotičan. Srećom, postoji nekoliko stvari koje možete da uradite da bi Vaše preseljenje bilo što je moguće lakše. Prva (i najvažnija) stvar je da angažujete profesionalnu kompaniju za selidbe. Ali pored toga, evo par saveta koji Vam mogu pomoći da sve bude malo manje stresno.

Uverite se da postoji čist prolaz od kuće do kamiona
Za Vašu bezbednost, bezbednost selidbe i bezbednost Vaše imovine, važno je da očistite prolaz koji je dovoljno širok da omogući bezbedan prolaz za Vaš kućni nameštaj i druge predmete. Obavezno uklonite sve opasnosti od spoticanja kako unutar tako i izvan svog doma, uključujući igračke, odeću, alate, kese sa smećem itd.

Uradite početnu i završnu proceduru sa radnicima iz kompanije
Na početku dana želite da prođete kroz svoju kuću sa radnicima iz kompanije i ukažete na predmete od posebnog značaja, lomljive predmete i predmete koji se neće utovariti u kamion za selidbu. Uverite se da jasno razumeju i upamte Vaša uputstva.

Na kraju dana, dobra je ideja da uradite završnu proceduru kako biste bili sigurni da je sva Vaša imovina učitana i da ništa nije ostavljeno. Ovo je dobar trenutak da proverite svoje fioke, ormare i ormare da li ste propustili bilo kakve predmete.

Neka deca i/ili kućni ljubimci budu zauzeti
Svi volimo svoju decu i svoje ljubimce, ali oni često usporavaju stvari kada treba da se radi. Da ne pominjem kako oni mogu slučajno sebi da izazovu „opasnosti sa putovanja” trčeći po kući dok profesionalni radnici nose Vaše kutije.

Poenta je da je dobro imati plan. Ako imate decu, pokušajte da ih zaokupite zabavnim aktivnostima u zasebnoj prostoriji, tako da budu srećna, zauzeta i van puta. Ili još bolje, pogledajte da li bi rođak ili prijatelj bili voljni da ih gledaju tokom dana. A ako imate kućne ljubimce, možda bi bilo najbolje da ih stavite u odgajivačnicu ili kavez na neko vreme ili da neko brine o njima dok traje proces pakovanja i utovara.

Uverite se da ste Vi i vozač kompanije za selidbe na istoj adresi isporuke
Kada se svi Vaši predmeti spakuju i utovare u kamion za selidbu, i dalje želite da stignu u Vaš novi dom na vreme i u jednom komadu. Imajući to na umu, uvek je dobra ideja da razmenite svoje kontakt informacije sa vozačem kompanije za selidbe. Uverite se da ste Vi i vozač na istoj strani kada je u pitanju raspored isporuke.

Ako primenite ovih par saveta tokom dana selidbe, onda će ceo proces gotovo sigurno biti mnogo lakši i manje stresan za sve uključene. A ako su Vam potrebni iskusni, profesionalni selidbe da pomognu da Vaše preseljenje postane stvarnost, svakako se obratite našem timu već danas.

064 0122 709