Selidbe kamionom Beograd

Kamionski prevoz robe i selidbe kamionom B kategorije

Zahvaljujući dugogodišnjem poslovanju i iskustvu u pružanju usluga selidbi, kombi i kamionskog prevoza shvatili smo šta je sve potrebno da bi ponuda za naše verne, a i potencijalne buduće klijente bila kompletna.

Naime neretko ste u nedoumici da li u kombi vozilo možete spakovati sve Vaše stvari koje je potrebno da prevezete. Nameće se pitanje: da li angazovati kombi vozilo i rizikovati da neke stvari ne budu prevežene, pa da za njih plaćate prevoz naknadno ili da platite duplo više i angažujete kamion?

064 0122 709
Model: Mercedes Sprinter
Dužina tov. prostora: 420 cm
Širina tov. prostora: 215 cm
Visina tov. prostora: 225 cm
Nosivost: 1600 kg
Zapremina 20m³


Kamionski prevoz Beograd

Za informacije o našim uslugama i zakazivanju, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona:

064 0122 709


Kamionski prevoz Prevoz robe i selidbe kamionom

Prednosti kamiona nosivosti 1.5t u odnosu na kombi:

Visina tovarnog prostora Visina kombi vozila je 1,8m tako da frižider visine 1.8m ne može da stane u kombi vertikalno, a horizontalno nije poželjno da se transportuje.

Maksimalno korišćenje prostora Sva kombi vozila su šira na dnu, a pri vrhu se sužavaju, tako da kada se utovaruju kabaste stvari ostaje dosta neiskorišćenog prostora. Takođe dosta prostora u kombi vozilima oduzima lim iznad zadnjih točkova, odnosno ispupčenja u tovarnom prostoru.

Zapremina tovarnog prostora 20m³

Tovarni prostor našeg kamiona je posebno pripremljen za selidbe (tapaciran je sa svih strana) tako da će sve stvari biti prevežene uspešno i bez najmanjeg oštećenja u toku transporta.

Ipak u ovim teškim vremenima naše potencijalne klijente najviše interesuje cena.

Za cenu skuplju 10-20% od cene kombi prevoza, dobijete prevoz kamionom koji je za 50% ima veći prostor za transport robe od kombi vozila. Pozovite nas i zakažite prevoz ili selidbu ovim vozilom.

064 0122 709