Kombi prevoz robe i selidbe kombijem

Kombi prevoz robe i selidbe kombijem

Kombi prevoz robe i selidbe kombijem

Ako Vam je potreban kombi prevoz robe ili kombi prevoz nameštaja na pravom ste mestu. Kombi prevoz (sa radnicima za utovar i istovar ili bez radnika) je najšesca usluga koju pružamo našim klijentima.

Prevoz robe i nameštaja (selidbe) u Beogradu se najčesće obavlja kombi vozilima registrovanim na B kategoriju, ovim vozilima je dozvoljen saobraćaj u toku celog dana i u najužem delu grada.

Bilo da Vam je potreban prevoz nameštaja, dovoženje građevinskog materijala, odvoženje šuta na deponiju ili prevoz neke druge robe, samo nas pozovite i naše kombi vozilo kreće na Vašu adresu.

Kombi prevoz robe i selidbe kombijem

Nasa firma poseduje kombi vozila FIAT DUKATO nosivosti do 1.7 tone , dimenzija tovarnog prostora dužine 3.2m visine 1.8m i širine 1.8m. Sva kombi vozila su tapacirana iznutra i ispunjavaju sve uslove da bi Vaše stvari bile prevežene na brz i bezbedan način. Ako niste sigurni da će prevoz robe moći da se obavi samo u jednoj turi, predlažemo Vam pogledate i našu uslugu za kamionski prevoz. Prevoz robe kamionom B kategorije je 10-20% skuplji u odnosu na prevoz robe kombijem.

Razlozi zašto ćete se odlučiti za kombi prevoz

  • CENA kombi prevoz je 2-3 puta jeftiniji od prevoza kamionom
  • 00 – 24h kombi vozilo najbrže stiže do Vas – vreme od Vašeg poziva do dolaska našeg vozila na mesto utovara je često manje od jednog časa
  • ZABRANA SAOBRAĆAJA 3.5 tone za razliku od kamiona kombi vozila ova zabrana ne obuhvata – dolazimo na Vašu adresu bez ikakvih problema
  • PARKING MESTO mnogo je jednostavnije obezbediti parking mesto za kombi vozilo nego za kamion
  • UTOVAR I ISTOVAR mnogo je lakše unositi i iznositi robu iz kombi vozila 40cm visina nego iz kamiona 1-1.4m

Kombi prevoz robe i kombi selidbe po veoma pristupačnim cenama 00-24h 365 dana u godini. Pogledajte cene kombi prevoza. Pošaljite besplatan upit za besplatnu procenu cene selidbe.

064 0122 709