Kombi prevoz

Kombi prevoz robe i selidbe kombijem Beograd

Ukoliko Vam je potreban kombi prevoz robe ili kombi prevoz nameštaja na pravom ste mestu. Kombi prevoz (sa radnicima za utovar i istovar ili bez radnika) je najšesca usluga koju pružamo našim klijentima.

Prevoz robe i nameštaja (selidbe) u Beogradu se najčesće obavlja kombi vozilima registrovanim na B kategoriju, ovim vozilima je dozvoljen saobraćaj u toku celog dana i u najužem delu grada.

Model: Fiat Dukato
Dužina tov. prostora: 370 cm
Širina tov. prostora: 180 cm
Visina tov. prostora: 190 cm
Nosivost: 1600 kg
Zapremina 11m³

Bilo da Vam je potreban prevoz nameštaja, dovoženje građevinskog materijala, odvozenje šuta na deponiju ili prevoz neke druge robe, samo nas pozovite i naše kombi vozilo kreće na Vašu adresu.

Ako niste sigurni da će prevoz robe moći da se obavi samo u jednoj turi, predlažemo Vam pogledate i našu uslugu za kamionski prevoz kamionom B kategorije nosivosti 1.5 tone. Prevoz robe kamionom B kategorije je 10-20% skuplji u odnosu na prevoz robe kombijem.

064 0122 709
Kombi prevoz i selidbe kombijem Beograd

Zašto se odlučiti za kombi prevoz?

Cena Kombi prevoz je 2-3 puta jeftiniji od prevoza kamionom.

00-24h kombi vozilo najbrže stiže do Vas Vreme od Vašeg poziva do dolaska našeg vozila na mesto utovara je često manje od jednog časa.

Zabrana saobraćaja 3.5 tona Za razliku od kamiona kombi vozila ova zabrana ne obuhvata – dolazimo na Vašu adresu bez ikakvih problema.

Parking mesto Mnogo je jednostavnije obezbediti parking mesto za kombi vozilo nego za kamion.

Utovar/istovar Mnogo je lakše unositi i iznositi robu iz kombi vozila 40cm visina nego iz kamiona 1-1.4m.

Kombi prevoz robe i kombi selidbe po veoma pristupačnim cenama 00-24h 365 dana u godini.

Pogledajte cene kombi prevoza.

Cenovnik

Kombi selidbe

Naša profesionalna agencija za selidbe Beograd posluje od 2009. godine sa sedištem u Beogradu, raspolažemo sa velikim voznim parkom i uspešno pokrivamo veći deo zemlje. Naša firma nudi profesionalnu uslugu i cene selidbe ispod proseka za ovaj nivo usluge.

Kombi prevoz je prevoz robe kombijem od tacke A do tacke B (Vi ili Vaši radnici vrsite utovar i istovar robe) ako Vam je potrebna usluga utovara dodatno se plaća, mi imamo opciju iznajmljivanja fizičkih radnika.

Kombi prevoz robe i kombi selidbe po veoma pristupačnim cenama 00-24h 365 dana u godini.

Za informacije o našim uslugama i zakazivanju, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona:
064 0122 709

Kombi prevoz Najbolja cena Beograd
064 0122 709