Pakovanje – priprema robe za transport i selidbe

Pakovanje – priprema robe za transport i selidbe

Pakovanje je važan deo svake selidbe ili bilo kog drugog transporta robe. U tu svrhu koriste se: papiri za uvijanje, kartonske kutije različitih dimenzija i karakteristika, zaštitne folije (streč folija, pucketava folija – folija sa vazdušnim jastučićima) itd. Dobra priprema robe za transport ili selidbu je već pola završenog posla.

Pakovanje stvari u kutije za selidbu

Pakovanje kompletnog pokućstva nije lak, a ni jednostavan posao, ukoliko nemate iskustva lako se može desiti da se u toku selidbe kristal polomi, odeća isprlja, sitnice izgube…

Pakovanje za selidbu se sprovodi kroz nekoliko faza i na više načina zavisno od stvari koje je potrebno spakovati.

Za ovakve poslove najbolje da angažujete nekog ko ima veliko iskustvo i ko će pakovanje i zaštitu Vaših stvari odraditi brzo i profesionalno. Pakovanje možete sa poverenjem prepustiti našim stručnim radnicima koji će u saradnji sa Vama pakovanje za selidbu izvesti na najbolji mogući način.

Kada stvari upakujete na pravilan način, njihovo preseljenje je olakšano, a mogućnost oštećenja svedena na minimum.

Pravilno upakovane stvari za selidbu čine proces same selidbe jednostavnim i lakim, što je najbitnije ubrzavaju proces selidbe.

Pakovanje – priprema robe za transport i selidbe
Pakovanje priprema robe za transport i selidbe

Pakovanje i zaštita nameštaja, bele tehnike, itd

Ako ste se već selili, sigurno znate, da se vrlo često desi, da u toku selidbe dođe do manjih ili većih oštećenja (ogrebe Vam se nameštaj od kože ili drveta, bela tehnika se ošteti, ogrebe se slika, razbije ogledalo, itd).

Zato Vam savetujemo da Vaše stvari zaštitite pre selidbe i tako mogućnost oštećenja svedete na minimum.

Ako niste u mogućnosti da sami zaštitite svoje stvari za transport (nemate adekvatan materijal za zaštitu, nemate vremena ili iskustva) mi ćemo to učiniti za Vas po veoma povoljnim cenama. Naš tim će veoma brzo i kvalitetno zaštititi sve stvari koje želite.

064 0122 709