Prevoz klavira

Selidba klavira

Među prevozom specijalnih tereta izdvaja se usluga koju najčešće vršimo, a to je prevoz klavira odnosno selidba klavira. Klaviri se prema nameni i veličini dele na:

Pijanino je najmanji klavir (ne racunamo el. klavire) napravljen je za kućnu upotrebu. Prosečna težina ovih instrumenata je od 190 do 250kg.

Polukoncertni klavir se takođe najčešće koristi za kućnu upotrebu. Prosečna težina ovog instrumenta je od 270 do 370kg.

Koncertni klavir kao što samo ime kaže se koristi u koncertnim halama. Dužina ovih instrumenata najčešće je oko 260cm, a prosečna tezina od 380 do 490kg, a postoje i primerci čija težina prelazi 550kg.

Selidba klavira Beograd

Klavir nije nameštaj, klavir je veoma osetljiv instrument, a takođe nije nimalo jeftin. Nosenje klavira treba prepustiti profesionalcima. U slucaju da klavir nose ljudi koji nemaju iskustva u nosenju klavira, moze doći do oštećenja klavira kako spolja, tako i iznutra, moze doći do oštećenja zidova stana, ulaznih vrata. Najgore bi bilo da se neko povredi prilikom nošenja Vašeg klavira (nažalost i to se dešava, a te povrede nisu nimalo naivne). Zato nemojte rizikovati, pozovite nas da prenesemo Vaš klavir.

Naši radnici poseduju neophodno iskustvo i tehniku za nošenje klavira (do sada smo uspešno preselili preko 120 klavira različitih dimenzija). Za nošenje klavira koristimo kolica specijalno izrađena za tu svrhu i trake za nošenje tereta. Klavir ne spuštamo na stepenište u toku nošenja tako da sigurno nećemo oštetiti točkiće Vašeg pijanina.

Kada je u pitanju prevoz polukoncertnog ili koncertnog klavira:
pre nošenja skidamo nogice klavira, a montiramo ih tek kada klavir unesemo u željenu prostoriju
klavir uvijamo u ćebad i zaštitne kartone pomoću streč folije i lepljivih traka

Pažnja
Pre nego sto nas angažujete za prevoz klavira obavezno proverite:
- da li klavir sa svojim dimenzijama
- fizički moze da prođe do prostora u koji nameravate da ga preselite (obratite pažnju na usko stepeniste, uska vrata, uske hodnike),
- da li klavir može da stane u prostoriju u koju želite da ga smestite itd.

064 0122 709


Prevoz klavira Beograd

Za informacije o našim uslugama i zakazivanju, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona:

064 0122 709


Prevoz klavira, sefova, TA peći, vitrina

Pored usluga klasičnih selidbi (nameštaj, pokućstvo) naša firma se bavi i prevozom teških predmeta. U teške specijalne predmete spadaju svi predmeti čija težina prelazi 120kg (TA peći, sve vrste klavira, različite industrijske mašine, rashladne vitrine, sefovi-kase…).

Prilikom prevoza teskih predmeta najteži deo posla je: iznošenje predmeta iz objekta, utovar u vozilo, istovar iz vozila i unosenje u objekat (postavljanje u položaj koji Vi odredite).

Mnogi imaju glavobolju kada je potrebno da presele neki od teških predmeta. Nemojte da očajavate, jednim pozivom će te rešiti problem, pozovite nas.

Ne postoji predmet koji uigrani tim naših radnika nije uspeo da preseli,a neko posle nas jeste. Dok se dosta često dešava da budemo pozvani da odradimo posao koji ekipa pre nas nije uspela. Teško je opisati odusevljenje klijenata kada vide kako naši iskusni radnici sa lakoćom prenose predmet koji manje iskusna ekipa nije uspela ni da pomeri, uprkos velikim naporima.

064 0122 709