Selidbe

Selidbe stambenog, poslovnog prostora

Selidbe stambenog prostora su naša osnovna delatnost. Zahvaljujući dobroj organizaciji i pažljivo odabranim radnicima, postali smo jedna od vodećih firmi u zemlji, u ovoj oblasti. Sa nama je moguć svaki dogovor. U mogoćnosti smo da Vaše preseljenje prilagodimo Vašim željama, potrebama i budžetu koji ste spremni da izdvojite za selidbu. U ponudi imamo različite tipove selidbi, od osnovnog paketa, pa sve do full paketa.

Osnovni paket

  • iznošenje stvari iz stana
  • utovar stvari u vozilo
  • prevoz vozilom od mesta utovara do mesta istovara
  • istovar stvari iz vozila
  • unošenje stvari u stan

Full paket

Selidbe Beograd

Selidbe poslovnog prostora

Kvalitetna usluga preselenja, koju vršimo po povoljnim cenama, preporučila nas je mnogim preduzetnicima i menadžerima koji su nas angažovali za selidbu svog preduzeća.

Zahvaljujući iskusnim radnicima i velikom voznom parku u mogućnosti smo da poslovne prostore do 1000m2 na teritoriji Beograda preselimo u toku samo jednog dana. U slučaju preseljenja veće kompanije predlažemo da preseljenje obavite tokom vikenda ili drugih neradnih dana, tako da bi već prvog radnog dana Vaša kompanija nastavila sa svakodnevnim aktivnostima i uspešnim poslovanjem.

Da Vaš posao ne bi trpeo nudimo i mogućnost selidbe noću ili u toku državnih praznika i drugih neradnih dana. Mi radimo 365 dana 00-24h. Bilo da selite samo kancelariju od 15 kvadrata ili poslovni prostor od više hiljada kvadrata, mozete nas slobodno angažovati. I budite sigurni da će sve Vaše stvari biti preseljenje u najkraćem mogućem roku.

Mini selidbe

Mini selidbe su kao što sam naziv kaže preselenja manje količine stvari. Mini selidba je naša usluga koja je najzanimljivija studentima, samcima, samicama koji žive kao podstanari.

Ovu uslugu najčešće izvršavaju dva radnika i kombi ili pikap vozilo, a neretko se dešava da je dovoljan samo jedan radnik (kad nema nameštaja za čije nošenje su potrebna dva radnika). Cena ove usluge (vozilo za prevoz i 1-2 radnika) se kreće već od 4500 dinara. Cena selidbe zavisi od vrste i količine stvari, broja spratova na koje se stvari nose i udaljenosti mesta utovara od mesta istovara.

064 0122 709
Selidba Beograd

Selidbe Beograd

Ako ne želite da se cimate sa svim aspektima Vaše selidbe, možete da angažujete iskusnu firmu – agenciju za selidbe Profi selidbe Beograd. Svojom stručnošću i veštinama u oblasti selidbe na daljinu, možete iskusiti neverovatnu pogodnost koju pružaju profesionalci u selidbama.

Ako želite da se opustite, opustite se i obavite stvari bez podizanja prsta, evo razloga zašto biste trebali koristiti kvalitetne usluge profesionalaca za Vaše predstojeće preseljenje.

Da biste pronašli pravu agenciju za selidbe, već ste na dobrom putu jer se nalazite na našem sajtu, a mi smo Profesionalna agencija za selidbe u Beogradu – Profi selidbe Beograd!

Za informacije o našim uslugama i zakazivanju, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona:
064 0122 709

Selidbe Beograd
064 0122 709