«

»

Pakovanje – priprema robe za transport i selidbe

Pakovanje je vazan deo svake selidbe ili bilo kog drugog transporta robe. U tu svrhu koriste se: papiri za uvijanje, kartonske kutije razlicitih dimenzija i karakteristika, zastitne folije (strec folija, pucketava folija – folija sa vazdusnim jastucicima) itd. Dobra priprema robe za transport ili selidbu je već pola završenog posla

Pakovanje stvari u kutije za selidbu

kutije-za-pakovanjePakovanje kompletnog pokućstva nije lak a ni jednostavan posao, ukoliko nemate iskustva lako se može desiti da se u toku selidbe kristal polomi, odeća isprlja, sitnice izgube…

Pakovanje za selidbu se sprovodi kroz nekoliko faza i na vise nacina zavisno od stvari koje je potrebno spakovati.

Za ovakve poslove najbolje da angažujete nekog ko ima veliko iskustvo i ko će pakovanje i zaštitu vaših stvari odraditi brzo i profesionalno. Pakovanje mozete sa poverenjem prepustiti nasim strucnim radnicima koji ce u saradnji sa vama pakovanje za selidbu izvesti na najbolji moguci nacin.

Kada stvari upakujete na pravilan način, njihovo preselenje je olakšano a mogućnost oštećenja svedena na minimum.

Pravilno upakovane stvari za selidbu čine proces same selidbe jednostavnim i lakim, što je najbitnije ubrzavaju proces selidbe.

Pakovanje i zastita namestaja, bele tehnike, itd

Ako ste se vec selili, sigurno znate, da se vrlo cesto desi, da u toku selidbe dodje do manjih ili vecih ostecenja (ogrebe vam se namestaj od koze ili drveta, bela tehnika se osteti, ogrebe se slika, razbije ogledalo, itd)

Zato vam savetujemo da vase stvari zastitite pre selidbe,i tako mogucnost ostecenja svedete na minimum.

Ako niste u mogucnosti da sami zastitite svoje stvari za transport (nemate adekvatan materijal za zastitu, nemate vremena ili iskustva) mi cemo to uciniti za vas po veoma povoljnim cenama. Nas tim ce veoma brzo i kvalitetno zastititi sve stvari koje zelite.