«

»

Kamionski prevoz robe i selidbe kamionom B kategorije

Zahvaljujići dugogodišnjem poslovanju i iskustvu u pružanju usluga selidbi, kombi i kamionskog prevoza shvatili smo šta je sve potrebno da bi ponuda za naše verne, a i potencijalne buduće klijente bila kompletna.

selidbe kamionomNaime neretko ste u nedoumici da li u kombi vozilo možete spakovati sve vaše stvari koje je potrebno da prevezete. Nameće se pitanje: da li angazovati kombi vozilo i rizikovati da neke stvari ne budu prevežene, pa da za njih plaćate prevoz naknadno ili da platite duplo više i angažujete kamion?

Većina firmi za selidbe u ponudi ima i klasičan kombi prevoz i prevoz velikim kamionom. Mi smo zbog potreba naših mnogobrojnih klijenata proširili ponudu vozila za transport za još jedno vozilo. Sada pored kombi vozila, kamiona nosivosti 5t imamo i manji kamion nosivosti 1,5t i dimenzija tovarnog prostora 3,5m x 2m x 2m

Ovaj kamion ima karakteristike kombi vozila i zabrana kretanja za vozila preko 3,5 t ne obuhvata ovo vozilo

Prednosti kamiona nosivosti 1,5t u odnosu na kombi:

  • VISINA TOVARNOG PROSTORA npr (visina kombi vozila je 1,8m tako da frižider visine 1,8m ne može da stane u kombi vertikalno, a horizontalno nije poželjno da se transportuje)

  • MAKSIMALNO ISKORIŠĆAVANJE TOVARNOG PROSTORA sva kombi vozila su šira na dnu a pri vrhi se sužavaju, tako da kada se utovaruju kabaste stvari ostaje dosta neiskorišćenog prostora. Takođe dosta prostora u kombi vozilima oduzima lim iznad zadnjih točkova, tj ispupčenja u tovarnom prostoru.
  • UKUPNA KUBIKAŽA TOVARNOG PROSTORA  recimo kombi vozilo 3,2 x 1,8 x 1,8 = 10,3 M3 kada se oduzmu suzenja i ispupcenja tovarnog prostora dobijemo manje 9,5 M3 korisnog prostora  dok naš kamion 3,5 x 2 x 2 = 14 M3

Tovarni prostor našeg kamiona je posebno pripremljen za selidbe (tapaciran je sa svih strana) tako da će sve stvari biti prevežene uspešno i bez najmanjeg oštećenja u toku transporta.

Ipak u ovim teškim vremenima naše potencijalne klijente najviše zanima cena.

Important!

Dakle za cenu skuplju 10-20% od cene kombi prevoza, dobijete prevoz kamionom koji je za 50%  ima veći prostor za transport robe od kombi vozila.

Pozovite nas i zakažite prevoz ili selidbu ovim vozilom.