«

»

Selidbe stambenog, poslovnog prostora

Selidbe stambenog prostora su naša osnovna delatnost. Zahvaljujući dobroj organizaciji i pažljivo odabranim radnicima, postali smo jedna od vodećih firmi u zemlji, u ovoj oblasti.

Sa nama je moguć svaki dogovor. U mogoćnosti smo da vaše preselenje prilagodimo vašim željama, potrebama i budžetu koji ste spremni da izdvojite za selidbu. U ponudi imamo različite tipove selidbi, od osnovnog paketa, pa sve do ful paketa:

selidbe-stanaOSNOVNI PAKET:

  • iznošenje stvari iz stana
  • utovar stvari u vozilo
  • prevoz vozilom od mesta utovara do mesta istovara
  • istovar stvari iz vozila
  • unošenje stvari u stan

FUL PAKET:

Selidbe stambenog prostora

Razlika u ceni nema veze sa kvalitetom usluge, već se cena selidbe formira prema nizu pratećih usluga. Dakle za koji god vid selidbe da se odlučite, dobićete kvalitetnu uslugu po svetskim standardima. Možete i popuniti formular kakao bi dobili besplatnu procenu selidbe. U zavisnosti od količine stvari možete izabrati selidbe kombijem ili selidbe kamionom.

Selidbe poslovnog prostora

Kvalitetna usluga preselenja, koju vršimo po povoljnim cenama, preporučila nas je mnogim preduzetnicima i menadžerima koji su nas angažovali za selidbu svojeg preduzeća.

selidbe-poslovnog-prostoraZahvaljujući iskusnim radnicima i velikom voznom parku u mogućnosti smo da poslovne prostore do 1000m2 na teritoriji Beograda preselimo u toku samo jednog dana. U slučaju preselenja veće kompanije predlažemo da preselenje obavite tokom vikenda ili drugih neradnih dana, tako da bi već prvog radnog dana vaša kompanija nastavila sa svakodnevnim aktivnostima i uspešnim poslovanjem.

Da vaš posao ne bi trpeo nudimo i mogućnost selidbe noću ili u toku državnih praznika i drugih neradnih dana. Mi radimo 365 dana 00-24H.

Bilo da selite samo kancelariju od 15kvadrata ili poslovni prostor od više hiljada kvadrata, mozete nas slobodno angažovati. I budite sigurni da će sve vaše stvari biti preseljenje u najkraćem mogućem roku.

Mini selidbe

Mini selidbe su kao što sam naziv kaže preselenja manje količine stvari. Mini selidba je naša usluga koja je najzanimljivija studentima, samcima, samicama koji žive kao podstanari.

 Ovu uslugu najčešće izvršavaju dva radnika i kombi ili pikap vozilo, a neretko se dešava da je dovoljan samo jedan radnik (kad nema nameštaja za čije nošenje su potrebna dva radika). Cena ove usluge (vozilo za prevoz i 1-2 ranika) se kreće od 2500 do 4500. Cena selidbe zavisi od vrste i količine stvari, broja spratova na koje se stvari nose i udaljenosti mesta utovara od mesta istovara.